Måste ju prova nya blogg.se appen.

Bra att blogg.se äntligen har gjort en app! Blir skitdyrt att skicka MMS så fort man vill blogga från mobilen.


Snart är de helg!!!

Nu är snart veckan slut och ännu en helg är på intåg.
Fredagen bjuder på filmtittande med den trevliga Juggen och på lördag är de 40 års skiva. Så på söndag blir de en bakisdag i stora mått och lite andra göromål.


Familjen Wally avslutar inom kort ett kapi...

Familjen Wally avslutar inom kort ett kapitel och börjar ett annat! De känns mest skumt men jag är ändå glad att de blir som de blir. Visst finns de många fina minnen, men dom kan man ju ta med sig. Och sen de här med att ha mamma närmare är ju helt klart ett plus! Tänk, hon kan ju laga mat till mig VARJE DAG:) Eller vad säger mor om den saken?


Ibland blir de inte som man tänkt sig. Har...

Ibland blir de inte som man tänkt sig. Har spenderat hela dagen på Strömsholm och nu är jag trött både fysiskt och psykiskt! Ibland kan man fråga sig varför man håller på med hästar! Det är mer oro och elände en nått annat. Och även om just denna hästen inte är min egen, så känns de jobbigt att se andra ledsna och oroliga. Men jag hoppas att allt ska gå bra!! Nu sitter här i min ensamhet med ett glas vin och tittar på tv. Ibland är de faktisk rätt skönt att bara ha tankarna som sällskap. Tror jag är lite av en ensamvarg, eller så är jag så jäkla ego så jag trivs bäst i mitt eget sällskap bara:) Men nästa helg ska jag vara sällskaplig till tusen och slå klackarna i taket på kusinens 40 års skiva:) De ska bli trevligt som bara attan!!!


Jag och Kickan har som vanligt tur när vi ...

img_6530 (MMS)

Jag och Kickan har som vanligt tur när vi ska göra något! Idag så möttes vi av detta när vi va ute och körde. Men bästa jag vände på en smal väg med transport och allt:)


Allt detta fick jag på posten idag! Nästan...

img_7418 (MMS)

Allt detta fick jag på posten idag! Nästan som julafton:) E tipsade mig om ett makeup företag som heter e.l.f (eyes lips face) och nyfiken som jag är så va jag tvungen att kika va de var. Ja, så de resulterade i att jag klickade hem allt detta. Och till min glädje så är de mineral makeup! Och ni vill inte veta va de kosta........HELA 426 kr för hela kalaset. Jag blir så lycklig!


En skön helg är nu slut. Har hunnit med ut...

img_6715 (MMS)

En skön helg är nu slut. Har hunnit med utgång med jobbet, födelsedagskalas och 2 filmer och lite till:) Nu brinner 31 ljus i lägenheten och jag har krupit upp i soffan med en kopp te. Välkommen hösten!!!!


GRATTIS mosters fina på 2-års dagen!

img_5424 (MMS)

GRATTIS mosters fina på 2-års dagen!


Smart tänkt att ta springnota när man fika...

Smart tänkt att ta springnota när man fikar med två poliser.........svar NEJ! Allvarligt talat är de inte så farligt som de låter:) Jag, syster, PH, Bendi och Andreas satt på Sylvia och snackade skit. De började bli kallt, så vi bestämde oss för att gå. Så vi säger hejdå och börjar knalla. När jag och syster hade gått en bit så kommer vi på att vi inte hade betalat. Jag ringer till PH och han hade inte heller gjort de:) VILKA PUCKON! Så vi vänder och går tillbaka. Betalar:) Tur att man har blivit lite drillad av Farbror B och hans vänner........


RSS 2.0